MAATPAKKEN IN ZEELAND

Met het beste advies komen wij naar je toe!

Afspraak maken

Wij komen langs bij u thuis of op kantoor.

Wij streven ernaar zo weinig mogelijk van uw tijd in beslag te nemen. Afspraak maken

De mooiste maatpakken op maat

Maatpakken Zeeland is jouw specialist in maatpakken. Onze verkopers hebben de nodige ervaring en geven je het beste advies. We zullen je niet naar de mond praten, maar eerlijk zijn over wat mooi staat en past en wat aan te passen is en wat niet aan te passen. Maar uiteindelijk is het jouw pak en ben jij degene die bepaalt. Weet ook dat ieder idee bij ons terecht kan. Alles kan en alles mag geopperd worden.

Jij moet je comfortabel voelen

Een maatpak moet mooi aansluiten op jouw figuur. Ieder lichaam is anders en dat begrijpen we. We kunnen het maatpak mooi tailleren, maar als jij je fijner voelt bij een pak dat iets ruimer zit en wat rechter van vorm is, dan is dat geen enkel probleem. Het is jouw pak. Jij bepaalt.

Niet ieder maatpak volstaat

Waarom wil je een maatpak? Meestal doet er zich een gelegenheid voor waarbij je graag in pak verschijnt, zoals een bruiloft, een begrafenis, een sollicitatie, enzovoorts. Is het pak voor meerdere gelegenheden? Dan is het bijvoorbeeld verstandig om een blauw of zwart maatpak aan te schaffen. Op een bruiloft kun je het in principe zo bont maken als je wilt, maar dat kan op een sollicitatie absoluut niet. Dan kun je beter voor een pak in de bescheiden kleurencategorie pakken. Denk bijvoorbeeld aan grijs, zwart of blauw. Onze medewerkers zullen je hierbij helpen en ook zullen zij kijken welke kleur je nou eigenlijk het beste staat.

Hoeveel knopen wil je op je pak?

Knopen zijn een toonaangevend detail op een pak. Niet alleen de kleur van de knoop of de vorm ervan, maar ook de hoeveelheid knopen creëren een stijl bij een maatpak. Waren in de jaren negentig de drie knopen erg in, dan is dat nu juist conservatief.

Maatpak

Maatpak

Maatpak

Maatpak

Maatpak

Maatpak

Maatpak

Maatpak

Stoffen

Binnenvoeringen

Stoffen

Binnenvoeringen

Stoffen

Binnenvoeringen

Stoffen

Binnenvoeringen

Stoffen

Stoffen

Stoffen

Binnenkant personaliseren

Stoffen

Stoffen

Stoffen

Monogram in uw kraag

Alles op maat

Wij meten alles op en passen persoonlijke embleems toe op uw maatpak.

Voordelig

Bespaar tijd & geld door de tijd die u bespaard doordat wij bij u langs komen.

Wij komen langs!

Wij komen langs om uw pak aan te meten bij u thuis of op kantoor in de avond of overdag.

Persoonlijke levering

Na het opmeten leveren wij uw maatpak persoonlijk om te kijken of alles naar wens is.